"מאמא מרי" מציגה: גיוזה (כיסונים יפניים) בסדרת BIG PAPA – כי גם אבא יכול!


"מאמא מרי" מציגה: גיוזה (כיסונים יפניים) בסדרת BIG PAPA – כי גם אבא יכול!

בסדרה ארבעה טעמים, שניים בשריים – במילוי עוף ובמילוי בקר, ושניים צמחוניים - במילוי פטריות ובמילוי בטטה








נסיך הבית התגייס- שוב חזרתי להיות אמא לחייל! אז ממש רגע לפני הגיוס לארוחת שישי האחרונה שלו כאזרח הכין לי רשימת מטעמים אותה ביקש שאכין, ביניהם היו גם אותם הכיסונים היפניים הטעימים מבית חברת "מאמא מרי" הלוא הן אותן גיוזות טעימות להפליא שכבר ניסינו בעבר וחזרנו לדגום בשנית והפעם בטעמים נוספים (כי חייבים לטעום את כולם, לא?!).

מי שלא מכיר חברת "מאמא מרי" מציגה: גיוזה (כיסונים יפניים) בסדרת BIG PAPA – כי גם אבא יכול! בסדרה ארבעה טעמים, שניים בשריים – במילוי עוף ובמילוי בקר, ושניים צמחוניים ופרווה - במילוי פטריות ובמילוי בטטה. הגיוזה תוצרת כחול לבן, מיוצרים בחברת מאמא מרי (משנת 1993) ומתאימים לכל הקהלים: משפחות, ילדים, פודיז, טבעונים, צמחונים, שומרי כשרות ועוד.

אז בעבר שיתפתי אתכם בחגיגת הטעמים המופלאים (בפעם הקודמת ניסינו את מילוי הבקר ומילוי הפיטריות שנחלו הצלחה מרובה), הפעם הלכנו על מילוי עוף ומילוי בטטה שהתגלו כלא פחות ממעולים!! כיף גדול להכין את אותם הכיסונים המופלאים בקלות וביעילות רבה בבית. אין צורך להפשיר , התחשק לכם? מיד תוציאו מהמקפיא ותכינו הן כמנה עיקרית, הן כתוספת- מה שתחברו. ניתן לאדותם, לטגנם או לבשלם, הם נהדרים בכל אופציה. אפילו במרק או בתבשיל.

הגיוזה הוא כיסון יפני המבוסס על הג'יאוזי, שמקורו בסין. צורת ההכנה הנפוצה ביותר ביפן היא טיגון ואז אידוי, מאכל הקרוי יאקי-גיוזה. בדרך זו הגיוזה מטוגנת בצידה התחתון והשטוח – לצורך קבלת אפקט מיירד וקבלת תחתית פריכה, ומייד אחר כך מוסיפים מעט מים למחבת ומכסים אותו למשך כ-10 דקות, תוך בעבוע עדין של המים – עד שהם נספגים.

בסדרה: גיוזה במילוי עוף; גיוזה במילוי בקר; גיוזה במילוי פיטריות; גיוזה במילוי בטטה.

משקל: 300 גרם.

כשר בהשגחת הרבנות הראשית קרית ים.

מחיר: כ-34.90 ש"ח.

להשיג ברשתות המזון ובמעדניות.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

"מעדני יחיעם" משיקה נקניק חדש בסדרת COLLECTION:

בריא ופשוט: סוגת משיקה "גריסי שיבולת שועל"- אז קבלו מתכון מושלם למרק עדשים וגריסי שיבולת שועל