"מאמא מרי" מציגה: גיוזה (כיסונים יפניים) בסדרת BIG PAPA – כי גם אבא יכול!



"מאמא מרי" מציגה: גיוזה (כיסונים יפניים) בסדרת BIG PAPA – כי גם אבא יכול!

בסדרה ארבעה טעמים, שניים בשריים – במילוי עוף ובמילוי בקר, ושניים צמחוניים - במילוי פטריות ובמילוי בטטה




אוהבי הגיוזות התפקדו!! יש לי בשורה משמחת מתמיד!! חברת "מאמא מרי" משיקה בימים אלו גיוזה (כיסונים יפניים) בסדרת BIG PAPA – כי גם אבא יכול! בסדרה ארבעה טעמים, שניים בשריים – במילוי עוף ובמילוי בקר, ושניים צמחוניים ופרווה - במילוי פטריות ובמילוי בטטה. הגיוזה תוצרת כחול לבן, מיוצרים בחברת מאמא מרי (משנת 1993) ומתאימים לכל הקהלים: משפחות, ילדים, פודיז, טבעונים, צמחונים, שומרי כשרות ועוד.

אז רגע לפני החג הגיע משלוח עם 2 סוגי גיוזות שנחלו הצלחה מרובה בקרב בני המשפחה, גם הקטנים וגם הגדולים , כולם ככולם אהבו מאוד. בהכנה פשוטה וקלה במיוחד תקבלו מנה שלא מביישת מסעדה.

את הגיוזה של ביג פפה אין צורך להפשיר ויש להשתמש בהם ישר מהמקפיא. בינינו, מה יותר קל, פשוט ונוח להכנה מזה? הגיוזה טעימים מאוד כמנה עיקרית או כתוספת - מטוגנים, מבושלים או מאודים – והם נהדרים עם רוטב, במרק, בתבשיל או בכל תיבול לטעמכם.

מי שלא מכיר הגיוזה הוא כיסון יפני המבוסס על הג'יאוזי, שמקורו בסין. צורת ההכנה הנפוצה ביותר ביפן היא טיגון ואז אידוי, מאכל הקרוי יאקי-גיוזה. בדרך זו הגיוזה מטוגנת בצידה התחתון והשטוח – לצורך קבלת אפקט מיירד וקבלת תחתית פריכה, ומייד אחר כך מוסיפים מעט מים למחבת ומכסים אותו למשך כ-10 דקות, תוך בעבוע עדין של המים – עד שהם נספגים.

אז בהחלטה של רגע הוצאתי מן המקפיא, טיגנתי לצריבה קלה כשלוש דקות ואז אידיתי עוד כשמונה דקות. הפעם בחרתי להפתיע את בני המשפחה עם שני סוגי רטבים והמנה הייתה פשוט טעימה אש!!! קבלו הצצה למנה המופלאה שלנו:







קבלו 2 רעיונות לרטבים מעולים:

רוטב בוטנים:
3 כפות חמאת בוטנים
3 כפות סויה
1 כף חומץ
1 כפית סוכר
1/2 כוס מים
1 כף שמן צילי

אופן ההכנה:
לשקשק הכל בצנצנת ולהגיש.

רוטב סויה:
1/2 כוס סויה
2 כפות טריאקי
2 שיני שום כתושות
1 כף שמן שומשום
מיץ מחצי לימון 

להגשה:
2 גבעולי בצל ירוק קצוצים

אופן ההכנה:
לשקשק הכל בצנצנת ולהגיש.

ממליצים בחום!! טעים בטירוף!!

בסדרה: גיוזה במילוי עוף; גיוזה במילוי בקר; גיוזה במילוי פיטריות; גיוזה במילוי בטטה.

משקל: 300 גרם.

כשר בהשגחת הרבנות הראשית קרית ים.

מחיר: כ-34.90 ש"ח.

להשיג ברשתות המזון ובמעדניות.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

שלוש תערוכות חדשות יפתחו בגלריית האמנים ברמת אביב

חב' סאפנס משיקה סדרת חטיפים חדשה - AFTER