לרגל יום התה הבינלאומי מתכון להכנת תה מאצ'ה רותח – לחמם את החורף



לרגל יום התה הבינלאומי מתכון להכנת תה מאצ'ה רותח – לחמם את החורף

גם בריא, גם טרי וגם רותח!



כשדצמבר בפתח ועימו הגשם והקור, זה הזמן לציין את יום התה הבינלאומי החל מידי שנה ב – 15 לדצמבר.

תה המאצ'ה היפני הפך לאחרונה לטרנד שכבש את המערב, בזכות הסגולות הידועות ויתרונותיו הבריאותיים בהיותו: עשיר בנוגדי חמצון וחומצות אמינו, מסייע בהפחתת הכולסטרול הרע, מזרז חילוף חומרים ואפילו מרגיע! - כל מה שצריך על מנת לעבור את החורף בשלום.

מומחי המזון של "22 קרבון – 22 Carbon ", מבית אירני סחר, שהשיקה בישראל משקה מאצ'ה טבעי, העשוי מ-100% אבקת תה ירוק יפני מסורתי, ממליצים לאמץ בחורף , לפחות פעם אחת ביום, באופן קבוע - כוס מאצה חם, טעים, בריא, קל להכנה ומתאים גם לאירוח בבית.


מתכון להכנת מאצ'ה לאטה:

1. חצי כפית אבקת תה מאצ'ה Heapwell
2. ¼ כוס מים רותחים.
3. ½ כוס חלב חם/חלב שקדים חם.
4. 1 כפית סוכר או דבש או כל ממתיק כלשהו.

אופן הכנה:

1. מוסיפים את אבקת המאצ'ה לכוס.
2. מוסיפים מים רותחים ומערבבים היטב כחצי דקה.
3. מערבבים במהירות לקבלת מרקם מוקצף. (אפשר גם להשתמש במטרפה קטנה).
4. מוסיפים בנדיבות את החלב החם/חלב השקדים החם.
5. מוסיפים את הדבש ומערבבים היטב.



ניתן לרכוש באתר האונליין Carbon 22: https://he.22carbon.com/shop

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

עוגל'ה- ילדים אופים בכפר הילדים מל"י כרמיאל

פיליפס אוונט משיקה פתרון חדש להאכלה מבקבוק המאפשר לתינוק לשלוט בקצב ההאכלה, בדומה להנקה

מהיום קל לרדת במשקל בזכות השף הבריא