הפוד-טארק הסודי של הבשר האירופי



הפוד-טארק הסודי של הבשר האירופי



קמפיין הבשר האירופי משיק: "פודטארק בדרכים" שיציע עשרות אלפי מנות על טהרת הבקר הצרפתי המשובח

קמפיין הבשר האירופי TASTE THE BEST השיק בישראל פודטארק ממותג שיעבור בכל שבוע במספר נקודות בישראל ויציע לישראלים הקרניבורים קפיצה קטנה לחו"ל עם מספר מנות בשר טעימות כגון: סלופי ג'ו - בקר בלחמניית מיני ו בריסקט עגל - מפורק במיני באן.

הקמפיין בשיתוף פודטארק הבשרים המעושנים המצליח בארץ Izi Steak it המתין לישראלים חובבי הבשר רגע לפני הסגר ברחבי הארץ מקיבוץ יגור בצפון ועד לבאר שבע.

"שמחנו לראות את ההיענות הרבה בנקודות העצירה של הפודטארק שלנו. כמובן שהפעילות שלנו נעשתה בהתאם להוראות משרד הבריאות וזה זמן נהדר עבור חובבי הבשר להיחשף לאיכות הבשר האירופי, בימים שיותר ישראלים מבשלים בבית" אומרת סופי גורין ממשרד הפרסום 1948 המוביל את הקמפיין.

צריכת בשר הבקר לנפש בישראל היא מהגבוהה בעולם. בשלושה עשורים האחרונים זינקה הצריכה לנפש במאות אחוזים. מעל ל-60% מהבשר מקורו בחו"ל.

הבשר האירופאי - מגיע במגוון רחב של 22 זנים. גידול הבשר והכנתו לשיווק הנו בפיקוח מחמיר מאד בתקני האיחוד האירופי ובסטנדרטים מהמחמירים בעולם. היקפי ייצור הבקר באירופה מבטיחים אספקה שוטפת וקבועה לישראל וצמצום התלות בייצור מקומי.

הקמפיין בישראל הוא תוצר של שיתוף פעולה בין מספר יצרני בשר אירופאים ובראשם – איגוד מגדלי הבקר של צרפת INTERBEV ובין האיחוד האירופי אשר חברו יחדיו לטובת הקמפיין בישראל. השף שנבחר כפרזנטור לקמפיין הוא השף יוסי חנוכה - שזכה לאחרונה בתחרות בישול בינ"ל כחבר נבחרת ישראל בשתי מדליות זהב ומדלית ארד.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

עוגל'ה- ילדים אופים בכפר הילדים מל"י כרמיאל

פיליפס אוונט משיקה פתרון חדש להאכלה מבקבוק המאפשר לתינוק לשלוט בקצב ההאכלה, בדומה להנקה

מהיום קל לרדת במשקל בזכות השף הבריא