לכבוד ראש השנה, עושים כבוד לתפוחים:


לכבוד ראש השנה, עושים כבוד לתפוחים: 

4 משקאות קיץ מרעננים עם תפוחים 



הברמן ליאור רפאל מציע 4 מתכונים למשקאות קיץ מרעננים במיוחד המבוססים על תרכיזי התפוחים הטבעיים של טעמי הגליל 

לכבוד ראש השנה ובהתאמה לימי הקיץ הלוהטים, ליאור רפאל, ברמן ב-Centro Café, מציע ארבעה מתכונים למשקאות צוננים על טהרת תרכיז התפוחים הטבעיים של טעמי הגליל שעשויים מתפוחי בראשית מפסגות גליל-גולן – בכל בקבוק תרכיז מכ-5 ק"ג תפוחים, 100% תפוחים, ללא תוספת סוכר, ללא חומרים משמרים וצבעי מאכל. 

סיידר תפוחים צונן 


המרכיבים לקנקן סיידר: 

5 כוסות מים, 1 כוס תרכיז תפוחים צלול של טעמי הגליל, 3-4 מקלות קינמון, 2-3 כוכבי אניס, מעט פלפל אנגלי, תפוח אחד 

איך מכינים? 

1. מוזגים לקנקן את המים ותרכיז התפוחים ומערבבים היטב. 

2. חותכים את התפוח לקוביות קטנות ומעבירים לקנקן. 

3. מוסיפים את התבלינים: קינמון, כוכבי אניס ופלפל אנגלי. 

4. ניתן להוסיף קרח או להעביר למקרר לשעה לפחות. מומלץ להגיש צונן. 

שייק תפוח, ג'ינג'ר ותפוז 




המרכיבים לכוס משקה אחת

2 כפות תרכיז תפוחים סחוט של טעמי הגליל, 1/3 כוס מיץ תפוזים, 1/2 כוס קרח, 1 כפית ג'ינג'ר מגורד. 

איך מכינים

טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר. ניתן להוסיף מים לקבלת הסמיכות שאוהבים או תרכיז למתיקות לפי הטעם. 


גרניטה תפוח-נענע 




המרכיבים לכוס משקה אחת: 

1/4 כוס (60 מ"ל) תרכיז תפוחים סחוט של טעמי הגליל, חופן נענע, 1 כוס קרח, מיץ מחצי לימון. 

איך מכינים? 
טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר ומגישים. ניתן לקשט עם עלי נענע או פרוסות תפוח. 

קוקטייל 'אפל קייק' 




המרכיבים ל-1 כוס קוקטייל
2 כפות (30 מ"ל) תרכיז תפוחים צלול של טעמי הגליל, 1/4 כוס (60 מ"ל) ג'ין, 1 1/2 (20 מ"ל) מיץ לימון, 1/2 כוס קרח 

איך מכינים? 

1. מכניסים את כל המרכיבים לשייקר ומשקשקים היטב עם קרח. 

2. מסננים ומגישים בכוס קוקטייל לבחירתכם. ניתן לקשט עם מניפת תפוח ופרוסת לימון. 



צילום: טל שחר 









תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

עוגל'ה- ילדים אופים בכפר הילדים מל"י כרמיאל

פיליפס אוונט משיקה פתרון חדש להאכלה מבקבוק המאפשר לתינוק לשלוט בקצב ההאכלה, בדומה להנקה

מהיום קל לרדת במשקל בזכות השף הבריא