מתכון להכנת פסטה כמו במסעדה איטלקית: פסטה ברוטב קוואטרו פרומג׳יו



מתכון להכנת פסטה כמו במסעדה איטלקית:

פסטה ברוטב קוואטרו פרומג׳יו




לאוהבי הפסטות, המותג האיטלקי ברילה מציע מתכון מושחת להכנת פסטה כמו במסעדה איטלקית: פסטה ברוטב קוואטרו פרומג׳יו, המשלבת רוטב גבינות עשיר. התמהיל של הגבינות יכול להתגמש כל עוד משאירים בו מעט גבינה כחולה ולא מוותרים על פיקנטיות של פרמז'ן וגרוייר או אמנטל.


חומרים ל-4 מנות:

1 חבילה (500 גרם) ברילה טליאטלה פלייה א-פיאנו

לרוטב:

2 כפות חמאה

2 גבעולי תימין

3 כפות וודקה (לא חובה)

1 מכל (250 מ״ל) שמנת 38%

30 גרם גרוייר או אמנטל מגוררת

30 גרם גבינת מוצרלה מגוררת

30 גרם גבינת פרמז'ן

30 גרם גבינת רוקפור



אופן ההכנה:

1. מחממים חמאה ותימין במחבת גדולה ורחבה או סיר נמוך ורחב. מוסיפים וודקה, מבשלים ומצמצמים את הנוזל לחצי. מוסיפים את השמנת, ומביאים לרתיחה.

2. מוסיפים את הגבינות ומערבבים 2-3 דקות, עם כף עץ, עד שהרוטב מתאחד ומסמיך מעט.

3. במקביל מרתיחים סיר עם מים לבישול הפסטה. מוסיפים מלח ואת הפסטה ומבשלים, לפי הוראות, 6 דקות. מסננים ומעבירים את הפסטה למחבת עם הרוטב. מערבבים ומגישים חם.





המתכון באדיבות ברילה







את כל מוצרי "ברילה" ניתן להשיג ברשתות השיווק והמזון

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

ULIKE – המותג המוביל בעולם בתחום הסרת השיער הביתית – מגיע לישראל

"מעדני יחיעם" משיקה נקניק חדש בסדרת COLLECTION:

המכולת ההיסטורית של צפת תיפתח מחדש לאחר כ- 45 שנה תחת המותג שי מרקט!