חברת remeat (רימיט) משיקה "נתחי עוף מהצומח": רצועות טבעוניות בטעם ובמרקם של עוף



חברת remeat (רימיט) משיקה "נתחי עוף מהצומח": רצועות טבעוניות בטעם ובמרקם של עוף

נהדר לנמנעים מבשר, למפחיתנים ולשומרי כשרות. מוצע באריזת ואקום ייעודית המייתרת צורך בקירור (עד לפתיחה)


לא פעם אני מספרת שיש לי חברים מכל הצבעים ומכל הסוגים- גם חברים צמחוניים לקרניבורים שאנחנו יש לנו! כאשר הגיע המשלוח של נתחי עוף מהצומח ידעתי מיד למי מיועד המשלוח ועל כן הזמנתי את חברתי הצמחונית לארוחת ערב קלילה וטעימה. היא מבחינתה התענגה על כל ביס וביס ומבחינתי אני את שלי עשיתי. 




חברת remeat (רימיט), המתמחה בייצור תחליפי בשר מהצומח, משיקה "נתחי עוף מהצומח" - רצועות טבעוניות בטעם ובמרקם של עוף. הנתחים המזינים מתאימים לנמנעים מבשר, למפחיתנים ולשומרי כשרות, והם מהווים תחליף בשר איכותי, זמין ונוח לשימוש. את המוצר ניתן להשיג באתר החברה https://remeat.co.il/. נתחי העוף מהצומח הן חלק מסדרה של תחליפי בשר נהדרים שמציעה החברה, במגוון סוגים וטעמים.

עוד רגע לפני שנמשיך אני חייבת לציין שנסיך הבית טעם את המנה והתענג עליה, מבחינתו זה ממש לא דומה לכל סוגי הטופו למינהם שטעם עד היום, הוא טוען שהמרקם אחר ומאוד דומה לעוף, כך שלדעתי הולכת לאמץ את המוצר, הן לימים שלא ניתן לאכול בשר והן לרגעים בהם הם לא רוצים להיות בשריים ולכן מוותרים לי על מנות כאלו ואחרות.




המוצר מבוסס על חלבון סויה שאינו מהונדס גנטית, והוא ללא חומרים משמרים וללא כולסטרול. הנתחים נארזים באריזת ואקום בטכנולוגיה ייעודית המייתרת צורך בקירור (עד לפתיחה): המוצר נשמר בטמפרטורת החדר עד 12 חודשים והוא מהווה פתרון מצוין למטיילים בארץ ובחו"ל, המעוניינים לקחת איתם מזון שאינו מצריך קירור (לאחר הפתיחה ניתן לשמור בקירור עד 3 ימים ובהקפאה, עד 3 חודשים).

הנתחים מתאימים לכל מאכל או תבשיל שמכיל רצועות עוף: מוקפץ, סלט, מילוי ירקות או מאפים, מעורב מזרחי-ירושלמי, בתוך בגט ועוד. ההכנה קלה ומהירה: לטגן בצל וירקות שאוהבים עד להזהבה, לתבל בתבלינים או רטבים שאוהבים ולהוסיף את הנתחים לבישול/טיגון לעוד כמה דקות.

כשר פרווה בהשגחת הרבנות קריית מלאכי ובד"ץ העדה החרדית.

מחיר: 34.90 ש"ח לאריזה במשקל 500 גרם. בימים אלה המוצר מוצע במבצע : 7 אריזות ממוצרי רימיט ב-220 ש"ח בלבד, ומשלוח חינם עד הבית.

קבלו מתכון לנודלס מעולה :

המצרכים:
חבילת איטריות נודלס
חצי כרוב לבן חתוך לרצועות דקות
גפרורי קולורבי
גפרורי גזר
גפרורי גמבה
פרחי קולורבי
פרחי כרובית
פיטריות טריות חתוכות לחצי
מעט אננס חתוך
שעועית ירוקה
חצי חבילת רימיט 
שום כתוש
כרבע כוס רוטב טריאקי
כרבע כוס סויה
כרבע כוס רוטב צילי מתוק
מעט אבקת מרק בצל

אופן ההכנה:

לבשל את איטריות הנודלס לפי ההוראות על גבי השקית, לשטוף היטב ולהניח בצד.

לטגן בשמן את השום מספר שניות ולהוסיף את רצועות הרימיט, לטגן עד להחלפת הצבע ולהוציאו לצלחת.

בינתיים להוסיף לשמן עם השום את הכרוב ולערבב היטב, להוסיף את שאר הירקות, בין כל ירק וירק מערבבת היטב, מוסיפה את רצועות הרימיט ואת הנודלס ומערבבת בעדינות.

מוסיפה את התבלינים והרטבים ומערבבת היטב, מבשלת על אש נמוכה כעשרים דקות (מידי פעם לערבב שלא ידבק


לתחתית הווק).


טועמת ומשפרת טעמים.


בתאבון!!


החברה מבצעת משלוחים לכל הארץ. אין מינימום להזמנה וזמן המשלוח עד 5 ימים.

פרטים והזמנות https://remeat.co.il/



תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

'אלקע בר'- פודטראק ובר אוכל בעין זיוון משיק תפריט ערב קיצי לימי חמישי

פסטיבל מתוק כדבש!

חב' סאפנס משיקה סדרת חטיפים חדשה - AFTER